INFO & KONTAKT

35 36 89 89​

Beskæring af frugttræer og træfældning med sikker hånd

Mangler du hjælp til beskæring af frugttræer eller har du en træfældning, som du ønsker sikkert og effektivt udført? Så kan du med fordel kontakte Det Grønne Ko​mpagni. Vi har en stabil hånd og brede kompetencer, når det kommer til fældning af træer og træbeskæring. Med ønske om at være din professionelle anlægsgartnere i København betjener vi kunder i Storkøbenhavn og omegn, og det gælder blandt andet også i Hellerup og på Frederiksberg. Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til en form for træpleje.

Vi klarer beskæring af træer, topkapning, træfældning og andre lignende opgaver med sikker hånd, så du kan få sunde træer og en skøn have. Med mange års erfaring ved vi, hvordan man sikrer kvalitet og god service. Derfor sørger vi også for en tæt og grundig dialog med dig som kunde. På den måde sikrer vi både dig og os, at der ikke sker misforståelser, eksempelvis i forbindelse med beskæring af frugttræer.

Du kan derudover forvente, at vi overholder vores aftaler både i forhold til tid og pris. Vi klarer desuden altid gerne selv oprydningen, efter opgaven er færdiggjort, så du ikke skal bekymre dig om det. 

Du kan være sikker på at møde et smilende og passioneret personale, når du samarbejder med os. Alle ansatte er erfarne og dygtige gartnere, som står klar til at give dig en hjælpende hånd med lige netop det, som du har brug for. Derudover er vi medlem af Danske Anlægsgartnere, hvilket betyder, at du er omfattet af en garantiordning, der sikrer dig, at vi udfører vores arbejde til topkarakter.

Vi garanterer gode resultater ved beskæring af frugttræer

Ved beskæring af træer er der forskellige faktorer, der skal tages højde for. Nogle træer bør eksempelvis beskæres på en særlig måde, og nogle skal også beskæres på særlige tidspunkter af året. Der gælder eksempelvis særlige grundregler ved beskæring af æbletræer, som bør overholdes, hvis du vil sikre et godt resultat.

Grundet vores mangeårige erfaring med både fældning og beskæring af frugttræer og buske, er vi i stand til at løse enhver opgave på området. Vi har både den rette viden og det optimale værktøj, som garanterer gode resultater hver eneste gang.

Ved træfældning er der ligeledes nogle vigtige sikkerhedsforanstaltninger, der altid bør tages. Der er nemlig altid risiko for, at træet vælter i en anden retning, end hvad du regner med, hvilket kan forvolde skade på både bygninger, personer eller anden beplantning. 

Når du får hjælp fra vores gartner, kan du være sikker på, at vi har sikkerheden i orden hele vejen rundt. Du kan derfor være helt tryg, når du samarbejder med os. Vi passer både på mennesker, bygninger og andet beplantning i nærheden af det træ, som skal fældes. 

Hvad koster træfældning?

Har du et træ i haven, som står ubelejligt, og som du derfor ønsker at få fjernet? Eller har du et dødt træ til at stå, hvor det kun handler om tid, før det vælter af sig selv? Som din professionelle anlægsgartner tager vi hånd om træfældning for dig, og vi sørger, for at det sker i trygge og kontrollerede rammer.

Der er flere ting, der har indflydelse på, hvilke priser vi kan tilbyde dig, når det gælder fældning af træer og beskæring af frugttræer. Grundlæggende kommer det blandt andet an på størrelsen på træet, da et større træ kræver mere mandskab og flere ressourcer end et lille træ. Vi forsøger dog altid at give dig en billig og fordelagtig pris på træfældning, uanset hvilket træ du står med.

Ud over fornuftige priser, så kan du forvente holdbare resultater af høj kvalitet, når du modtager hjælp fra os. Vi hjælper dig desuden gerne med at finde ud af, hvilken løsning der er den mest optimale i forhold til dine ønsker og behov. Til dette formål har vi en lang erfaring og viden at trække på, hvilket gør os i stand til at udføre professionel rådgivning på mange forskellige områder. Du bør derfor aldrig tøve med at spørge os til råds om træfældning, beskæring af frugttræer eller andre typer af træer. Vi står klar til at hjælpe med det hele.

Kontakt os for et tilbud på beskæring af træer

Ønsker du at høre mere om vores priser, og hvad vi kan tilbyde, er du mere end velkommen til at gribe telefonen eller ty til tasterne for at kontakte os. Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på blandt andet træpleje, beskæring af frugttræer, træfældning og generel træbeskæring.

Du kan kontakte os for at høre mere på telefon 35 36 89 89, skrive til lk@detgroennekompagni.dk eller udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at løse din opgave bedst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det Grønne Kompagni

CVR:​ 12306806

Strømsvej 16, Sengeløse | 2630 Taastrup​

Telefon: 35 36 89 89 | Mobil: 40 50 89 89

E-mail: lk@detgroennekompagni.dk

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Google

Vi er medlem af