INFO & KONTAKT

35 36 89 89​

Beskæring af frugttræer og træfældning med sikker hånd

Hos Det Grønne Kompagni har vi en stabil hånd og brede kompetencer, når det kommer til træfældning og beskæring af frugttræer. Med ønske om at være din professionelle anlægsgartner betjener vi kunder i København og omegn, og det gælder blandt andet også i Hellerup og på Frederiksberg.

Vi klarer beskæring af træer, topkapning, træfældning og andre lignende opgaver med sikker hånd, så du kan få sunde træer og en skøn have. Med mange års erfaring ved vi, hvordan man sikrer kvalitet og god service. Derfor sørger vi også for en tæt og grundig dialog med dig som kunde. På den måde sikrer vi både dig og os, at der ikke sker misforståelser, eksempelvis i forbindelse med beskæring af frugttræer.

Hvad koster træfældning?

Har du et træ i haven, som står ubelejligt, og som du derfor ønsker at fjerne? Eller har du et dødt træ til at stå, hvor det kun handler om tid, før at det vælter af sig selv? Som din professionelle anlægsgartner tager vi hånd om trælældning for dig, og sørger for at det sker i trygge og kontrollerede rammer. 

Der er flere ting, der spiller ind på, hvilke priser vi kan tilbyde dig for fældning af træer og beskæring af frugttræer. Grundlæggende kommer det blandt andet an på størrelsen på træet, da et større træ kræver mere mandskab og flere ressourcer end et lille træ. Vi forsøger dog at give dig en billig pris på træfældning, der er fordelagtig for os begge, uanset hvilket træ du står med, som skal fældes.

Kontakt os for et tilbud på beskæring af træer

Ønsker du at høre mere om vores priser, og hvad vi kan tilbyde, er du mere end velkommen til at gribe telefonen eller ty til tasterne for at kontakte os. 

Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på blandt andet overordnet træpleje, beskæring af frugttræer, træfældning og generel træbeskæring. Derudover er vi medlem af Danske Anlægsgartnere, hvilket betyder, at du er omfattet af en garantiordning, der sikrer dig, at vi udfører vores arbejde til topkarakterer.

Du kan kontakte os for at høre mere på telefon 35 36 89 89, skrive på e-mail lk@detgroennekompagni.dk eller udfylde kontaktformularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det Grønne Kompagni

CVR:​ 12306806

Strømsvej 16, Sengeløse | 2630 Taastrup​

Telefon: 35 36 89 89 | Mobil: 40 50 89 89

E-mail: lk@detgroennekompagni.dk

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Google

Vi er medlem af