INFO & KONTAKT

35 36 89 89​

Brolægning og flisebelægning tilbydes af kompetent firma

Drømmer du at få en ny indkørsel, en indbydende terrasse, eller en helt tredje flisebelægning? Så kan du med fordel kontakte Det Grø​nne Kompagni med det samme for professionel hjælp. Lige her på siden finder du et kompetent firma med brede kompetencer inden for brolægning. Vi er alsidige anlægsgartnere, der kan håndtere små såvel som store opgaver, der drejer sig om din have. Uanset om du søger en anlægsgartner som privat eller erhverv, så står vi til rådighed.

Vi servicerer kunder, der bor i København og omegn – blandt andet Frederiksberg og Hellerup. Dog kommer vi også gerne uden for disse områder, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp til flisebelægning eller andet belægningsarbejde.

Med mange års erfaring i bagagen ved vi, hvad der skal til for at skabe det helt perfekte uderum, som du kan nyde hver eneste dag – eksempelvis i form af en ny terrasse. Vi er din professionelle anlægsgartner og brolægger, og vi garanterer dig høj kvalitet hver gang. 

Som medlem af Danske Anlægsgartnere er vores mål din tilfredshed, og med vores medlemskab er du indbefattet en garantiordning, der sikrer dig høj kvalitet uden undtagelser. Du kan med andre ord trygt lade vores firma stå for belægning og flisearbejde hos dig.

Vi har brede kompetencer inden for flisebelægning

Hvad enten du ønsker hjælp til lægning af fliser i forbindelse med en ny terrasse i haven, en indkørsel eller noget helt tredje, så står vi klar til at varetage opgaven for dig. Vi har løst mange forskellige opgaver hos tilfredse kunder, og derfor kan vi med stor sandsynlighed også løse den opgave, som du stiller os. Vi varetager både simple og mere komplicerede opgaver inden for brolægning, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Vi har erfaring med mange forskellige materialer, og derfor kan vi tilbyde lige netop den løsning, som du ønsker. Uanset om der er tale om flisebelægning eller brolægning med sten, så kan vi klare opgaven på professionel vis. Vi tilgår enhver opgave med samme entusiasme og professionalisme, så du kan forvente smukke resultater af høj kvalitet, hver eneste gang du samarbejder med os. 

Hvad koster brolægning?

Både brolægning og lægning af en ny terrasse er omfattet af de samme faktorer, når det kommer til, hvilke priser vi kan tilbyde dig. Prisen varierer, alt efter hvor stort et område og en opgave der er tale om. Derudover kommer det også an på, hvilke materialer du ønsker. Du kan dog være sikker på, at vi altid giver dig en så billig pris som muligt – uanset opgaven.

Ved at hyre en professionel brolægger får du en terrasse, sti, indkørsel eller andet, der kommer til at se godt ud, samtidig med at der ikke vil være en finger at sætte på kvaliteten. I forbindelse med brolægning er lægning af fliser et af vores specialer, hvorfor vi har særligt brede kompetencer på dette område. Når vi hjælper dig med brolægning, er du garanteret et smukt og veludført resultat, som du kan glæde dig over i mange år i fremtiden.

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi overholder alle de aftaler, vi indgår. Det gælder både i forhold til den tidsmæssige ramme og overholdelse af dit budget. Vi er med andre ord en attraktiv samarbejdspartner, som du altid kan stole på.

Vi udfører flisebelægning lige efter dine ønsker

Det vigtigste for os er, at du bliver helt tilfreds med det resultat, som vi efterlader hos dig. Derfor sørger vi for at have en tæt dialog med dig, både inden, under og efter arbejdet er udført. Vi bruger dialogen til at forventningsafstemme med dig, hvor vi lytter til dine ønsker og behov. Disse forsøger vi efterfølgende at imødekomme på bedste vis, så vi kan give dig det resultat, som du drømmer om.

Vi efterlader desuden aldrig en opgave, før vi er sikre på, at du er helt tilfreds med resultatet. Hvis du er i tvivl om, hvordan dine drømme og behov inden for brolægning realiseres bedst muligt, så hjælper vi dig gerne med at finde en optimal løsning. 

Vi har mange års erfaring på området med flisebelægning, og har dermed også en stor ekspertviden at trække på, når vi tilbyder rådgivning og inspiration. Du er derfor velkommen til at kontakte os for kompetent hjælp, uanset hvor langt du er i processen.

Kontakt os for at høre mere om brolægning

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med brolægning, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver dig altid en fordelagtig pris i form af et uforpligtende tilbud, og så kan du takke ja eller nej, som det passer dig. 

Vores mål er at give dig en billig løsning, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi står klar til at varetage enhver opgave efter bedste evne, uanset hvilken opgave du stiller os.

Kontakt os for at høre mere på telefon 35 36 89 89​ eller på lk@detgroennekompagni.dk.​ Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med den form for flisebelægning, som du har brug for.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det Grønne Kompagni

CVR:​ 12306806

Strømsvej 16, Sengeløse | 2630 Taastrup​

Telefon: 35 36 89 89 | Mobil: 40 50 89 89

E-mail: lk@detgroennekompagni.dk

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Google

Vi er medlem af