INFO & KONTAKT

35 36 89 89​

Brolægning og lægning af terrasse i høj kvalitet

Hos Det Grønne Kompagni har vi brede kompetencer inden for brolægning og lægning af terrasse. Vi er alsidige gartnere, der kan håndtere små såvel som store opgaver, der drejer sig om din have, uanset om du søger en gartner som privat eller erhverv. Vi udfører vores service for kunder, der bor i København og omegn, der gælder blandt andet Frederiksberg og Hellerup.

Med mange års erfaring i bagagen ved vi, hvad der skal til for at skabe det helt perfekte uderum, som du kan nyde hver eneste dag – eksempelvis i form af en ny terrasse. Vi er din professionelle anlægsgartner, og vi garanterer dig høj kvalitet ved brolægning hver gang. Som medlemmer af Danske Anlægsgartnere er vores mål din tilfredshed som kunde, og med vores medlemskab er du indbefattet en garantiordning, der sikrer dig høj kvalitet uden undtagelser.

Hvad koster en terrasse?

Men hvad koster brolægning så? Både brolægning og lægning af en ny terrasse er omfattet af de samme faktorer, når det kommer til, hvilke priser vi kan tilbyde dig.

Prisen varierer, alt efter hvor stort et område og en opgave der er tale om. Derudover kommer det også an på, hvilke materialer du ønsker, at vi skal klare flisebelægningen i.

Ved at hyre en professionel brolægger, garanterer du dig selv en terrasse, sti, indkørsel eller andet, der kommer til at se godt ud, samtidig med at der ikke vil være en finger at sætte på kvaliteten. I forbindelse med brolægning er lægning af fliser er et af vores specialer, og vi forsøger altid at give dig mest valuta for pengene.​

Kontakt os for at høre mere om brolægning

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med brolægning eller anlægning af terrasse, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver dig en fordelagtig pris i form af et uforpligtende tilbud, og så kan du takke ja eller nej, som det behager dig. Vores mål er at give dig en billig løsning, der ikke kompromitterer kvaliteten.

Kontakt os for at høre mere på telefon 35 36 89 89eller e-mail lk@detgroennekompagni.dk.

Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det Grønne Kompagni

CVR:​ 12306806

Strømsvej 16, Sengeløse | 2630 Taastrup​

Telefon: 35 36 89 89 | Mobil: 40 50 89 89

E-mail: lk@detgroennekompagni.dk

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Google

Vi er medlem af