INFO & KONTAKT

35 36 89 89​

Haveservice udføres af kompetent gartnerfirma

Hos anlægsgartnerfirmaet Det Grønne Kompagni har vi brede kompetencer inden for haveservice, og denne service tilbyder vi i blandt andet i København og omegn, hvilket også omfatter Hellerup og Frederiksberg. Vi vægter tæt og grundig dialog med dig som kunde højt, så vi kan udføre det bedste stykke arbejde for dig.

Som din professionelle havemand har vi mange års erfaring med haveservice. Vi ved, at haven danner et rum for familiens udeliv og ikke mindst for børnenes første møder med naturen. Haven skal indgyde afslapning og idyl, og med vores hjælp kan dette let lade sig gøre. 

Inden for havearbejde tilbyder vi blandt andet:

Hvad koster haveservice?

Da vi udfører et alsidigt stykke arbejde, og hermed små som store opgaver, er det meget forskelligt, hvilke priser vi står og kan tilbyde.

Prisen på haveservice afhænger af, hvilken type havearbejde du skal have foretaget, og hvor stort et område det gælder. Den afhænger også af, hvorvidt der skal bruges materialer eller ej, og hvis der skal, så definerer typen af materiale også prisen. Anlægning af terrasse koster f.eks. mere, end hvis vi blot skal vedligeholde din have.

​Hos os forsøger vi altid at give dig en billig løsning, som ikke kompromitterer kvaliteten af vores haveservice. Eftersom vi er medlemmer af Danske Anlægsgartnere, er du også omfattet af en garantiordning, der sikrer dig en høj kvalitet, som der ikke kan sættes en finger på.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Står du lige nu med en opgave i haven, der godt kunne bruge en professionel hånd, er du velkommen til at kontakte os. I første omgang kommer vi gerne ud til et uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi efterfølgende, hvis du ønsker det, også kan få et uforpligtende tilbud på haveservice. Vi giver dig en fordelagtig pris, som du kan takke ja såvel som nej til uden problemer.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information. Udfyld vores kontaktformular her på siden, ring på telefon 35 36 89 89 eller skriv til e-mail lk@detgroennekompagni.dk, og så vender vi tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det Grønne Kompagni

CVR:​ 12306806

Strømsvej 16, Sengeløse | 2630 Taastrup​

Telefon: 35 36 89 89 | Mobil: 40 50 89 89

E-mail: lk@detgroennekompagni.dk

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Google

Vi er medlem af