INFO & KONTAKT

35 36 89 89​

Græsslåning klares af din professionelle anlægsgartner

Hos Det Grønne Kompagni står vi klar til at hjælpe dig med havearbejdet. Vi hjælper blandt andet gerne med græsslåning og generel pleje af haven. Bor du i København og omegn, som blandt andet i Hellerup eller på Frederiksberg kan vi yde vores service for dig.

Kvalitet er en af de ting, som vi vægter meget højt når det kommer til græsslåning. Derfor holder vi også af at stå i tæt dialog med dig som kunde, da vi med mange års erfaring i bagagen ved, at det er sådan, det bedste og mest tilfredsstillende resultat opnås.

Græsslåning – hvornår skal det gøres?

Hvornår græsset skal slås, kommer meget an på, hvordan vejret udarter sig hen over året. Som hovedregel vil der ikke være brug for at slå græsset i vinterperioden, da græsset ikke vil modtage meget næring og varme på dette tidspunkt af året.

Til gengæld vil der ofte så småt begynde at være brug for græsslåning, når det bliver forår, og særligt hen mod slutningen– det er først her, at varmen begynder at tage fat.

Hen over sommeren vil der være brug for græsslåning adskillige gange, hvis sæsonen byder på en god balance mellem varme og regn. Du må endelig heller ikke glemme efteråret. Tit går der noget tid, før græsset igen går på standby. 

Uanset tidspunkt på året, står vi klar til at klare havearbejdet for dig. Vi ønsker at give dig en billig og god pris, men uden at lade det gå ud over kvaliteten.

Derudover er vi medlem af Danske Anlægsgartnere, hvilket betyder, at du er omfattet af en garantiordning, der sikrer dig, at vi udfører vores arbejde til topkarakterer.​

Kontakt os hvis du vil vide mere

Hvis du gerne vil have flere informationer om, hvad vi kan gøre for dig, eller om vi kan klare den opgave, som du på nuværende tidspunkt står med, skal du være velkommen til at kontakte os på både telefon og e-mail. Vi vil altid gerne give dig et uforpligtende tilbud på græsslåning og fortælle dig mere om vores generelle priser samt service.

Kontakt os, hvis du vil vide mere på telefon 35 36 89 89, e-mail lk@detgroennekompagni.dk eller udfyld vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det Grønne Kompagni

CVR:​ 12306806

Strømsvej 16, Sengeløse | 2630 Taastrup​

Telefon: 35 36 89 89 | Mobil: 40 50 89 89

E-mail: lk@detgroennekompagni.dk

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Google

Vi er medlem af