INFO & KONTAKT

35 36 89 89​

Græssåning gør haven frodig og tæt

Hos Det Grønne K​ompagni hjælper vi dig gerne med, at din have står smuk og grøn. Vi hjælper blandt andet med græssåning, da en tæt og frodig plæne kan gøre haven ti gange pænere, og den fungerer desuden som et godt fundament for resten af haven. Uanset om du bor på Frederiksberg, i Hellerup eller i København kan vi hjælpe dig med en ny græsplæne.

Hos os sætter vi stor pris på den tætte dialog med kunden, da vi ved, at dette sikrer den bedste kvalitet af græssåning og det gode arbejdsforløb. Vi ønsker at være din professionelle anlægsgartner, og vi gør derfor altid vores bedste for at efterkomme dine ønsker, så vi kan skabe en have, som du kan nyde hver eneste dag. Vi hjælper dig også med gødning af græsplæne og græsslåning.

Græssåning – hvornår skal det gøres?

Eftersom jorden helst skal være varm, når man foretager såning af græs, vil mange måske tro, at det er i løbet af forår eller sommer, man skal foretage sig dette. Det mest optimale er dog at græssåning udføres, når efteråret rammer, da jorden på dette tidspunkt er blevet varmet op over sommeren.

Græsplænen er stedet, hvor både børn og voksne nyder at bruge deres tid – særligt og sommeren. Derfor er det yderst vigtigt, at denne er både indbydende og hyggelig at befinde sig på. Haven er den, der danner rammerne for dit udeliv, og derfor skal du være helt og aldeles tilfreds med, hvad denne kan tilbyde. Uanset om det er græssåning eller en anden haveopgave, du står med, er vi altid klar på at hjælpe.

Derudover er vi medlem af Danske Anlægsgartnere, hvilket betyder, at du er omfattet af en garantiordning, der sikrer dig, at vi udfører vores arbejde til topkarakterer.​

Kontakt os for at få et godt tilbud

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på græssåning, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne informationer om, hvilke priser vi kan tilbyde, og i sidste ende finder vi forhåbentlig frem til en billig pris, der matcher dit budget og dine behov.

Kontakt os gerne på telefon 35 36 89 89 eller e-mail lk@detgroennekompagni.dk. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det Grønne Kompagni

CVR:​ 12306806

Strømsvej 16, Sengeløse | 2630 Taastrup​

Telefon: 35 36 89 89 | Mobil: 40 50 89 89

E-mail: lk@detgroennekompagni.dk

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Google

Vi er medlem af