INFO & KONTAKT

35 36 89 89​

Gødning af græsplæne udføres af professionelle gartnere

Hos Det Grønn​e Kompagni gør vi vores bedste for at vedligeholde og pleje din have. Vi klarer store som små opgaver, og en af disse opgaver er gødning af græsplæne. 

Vi udfører vores service for kunder, der bor i København og omegn, der gælder blandt andet Frederiksberg og Hellerup. Med ønske om at være din professionelle gartner, uanset om du er privat eller erhverv, garanterer vi dig høj faglighed og kvalitet.

Som din anlægsgartner ønsker vi at skabe et godt uderum for dig, der gør, at du kan nyde din have hele året rundt. Ved gødning af græsplæne er vores mål er at sørge for, at du får så meget ud af det udeareal, der omgiver dit hjem eller din virksomhed så meget som muligt.

Giv din have et løft med gødning af græsplæne

Vi har mange års erfaring med alsidigt havearbejde, og derfor ved vi, hvad din have behøver for at gro lystigt og forblive frodig. Vi tager os blandt andet af din græsplæne, og giver den en omgang plænegødning, så den bliver tæt og grøn både til efterår, så den kan klare vinteren, og til forår så den står flot sommeren over.

Vi tilbyder flere forskellige priser på gødning af græsplæne, og disse afhænger af, hvor stort et område der er tale om, og hvilken type gødning du ønsker. Vi gør vores bedste for at efterkomme dine og din haves behov, så du kan nyde den på bedste vis.​

Kontakt os for at høre mere om vores ydelser og priser

Vi sætter pris på en tæt og grundig dialog med kunderne, og derfor tilbyder vi som det første et uforpligtende konsulentbesøg, og efterfølgende giver vi dig et tilbud på en pris på gødning af græsplæne, som du kan takke ja eller nej til.

Vi forsøger at give dig en billig løsning, der på ingen måde kompromitterer kvaliteten på vores arbejde, og som medlem af Danske Anlægsgartnere er du omfattet af en garantiordning, der netop sikrer dig, at vi udfører vores arbejde til topkarakter.

Ring til os på telefon 35 36 89 89eller send en e-mail til lk@detgroennekompagni.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Du har også mulighed for at udfylde sidens kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det Grønne Kompagni

CVR:​ 12306806

Strømsvej 16, Sengeløse | 2630 Taastrup​

Telefon: 35 36 89 89 | Mobil: 40 50 89 89

E-mail: lk@detgroennekompagni.dk

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Google

Vi er medlem af