INFO & KONTAKT

35 36 89 89​

Gartner der kan hjælpe din virksomhed med gårdanlæg

Vi har specialiseret os i grønne løsninger og gårdanlæg til virksomheder og arbejdspladser. Fra parkeringspladsen til frokoststuen tilbyder vi ideer til udformningen og fordelagtige aftaler om, at vores gartner fast står for at vedligeholde. Du kan lade dine kunder blive mødt af et smukt og velplejet grønt indgangsparti. Og lade dine medarbejdere nyde godt af en gårdhave og smukke beplantninger, udført af vores erfarne og professionelle gartnere.

Brug en gartner til gårdanlæg, nye stier og brolægning

Hvis du ønsker et smukt gårdanlæg, så tag fat i vores gartner. Hos Det Grønne Kompagni kan vi stå for alt arbejde fra at planlægge og udforme til at passe og vedligeholde bagefter. Overvejer du at anlægge stier på dit gårdanlæg, har vi et bredt udvalg af sten, fliser og grus. – samt en erfaren gartner til at klare opgaven. Vi kan naturligvis også holde stierne fri af blade, sne og affald i løbet af året.

Vi udfører også brolægning, efter din stil, i forskellige slags sten - fliser, granit, pigsten med mere. Er du selv løbet tør for ideer og inspiration, kommer vi gerne med nye input og muligheder til hvordan opgaven med etablering af et nyt gårdanlæg løses.​ 

Få garanteret kvalitet hos din gartner i Storkøbenhavn

Som alsidig gartner holder vi af at løse forskellige udfordringer hos diverse virksomheder. Vi hjælper dagligt kunder med gårdanlæg med mere i og omkring København, for eksempel på Frederiksberg og i kommuner som Hellerup, Gentofte og Taastrup med mere. 

Her leverer vi professionelle løsninger til en fordelagtig pris og med garanteret høj kvalitet. Da vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, er du omfattet af branchens garantiordning.

Ring til os allerede i dag

Vil du vide mere om, hvordan en gartner kan hjælpe din virksomhed for eksempel med anlægning af et gårdanlæg? Så kommer vi gerne på et uforpligtende besøg for at se på muligheder og opgaver. Du kan kontakte os på telefon 35 36 89 89, ved at bruge kontaktsiden,eller ved at skrive til os på lk@detgroennekompagni.dk. ​​Så sender vi en gartner forbi.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det Grønne Kompagni

CVR:​ 12306806

Strømsvej 16, Sengeløse | 2630 Taastrup​

Telefon: 35 36 89 89 | Mobil: 40 50 89 89

E-mail: lk@detgroennekompagni.dk

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Google

Vi er medlem af