INFO & KONTAKT

35 36 89 89​

Gartner der kan hjælpe din virksomhed med gårdanlæg

Er du på udkig efter en dygtig og professionel gartner? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Det Grønne Kompagni har vi stor erfaring inden for haveservice, hvorfor vi kan løse mange forskellige opgaver inden for faget. Vores kunder kommer typisk fra Frederiksberg, Hellerup eller København, men vi står også til rådighed hos kunder uden for disse områder.

Vi har specialiseret os i grønne løsninger og gårdanlæg til virksomheder og arbejdspladser. Alt fra parkeringspladsen til frokoststuen kommer vi gerne med idéer til udformningen af. Derudover kan du lave en fast aftale om vedligeholdelse udført af vores dygtige gartner. Du kan lade dine kunder blive mødt af et smukt og velplejet indgangsparti, samt lade dine medarbejdere nyde godt af en gårdhave og smukke beplantninger, der er udført af vores erfarne og professionelle gartnere.

Brug en gartner til gårdanlæg, nye stier og brolægning

Hvis du ønsker et smukt gårdanlæg, så kan du med fordel tage fat i vores gartner for professionel hjælp. Hos Det Grønne Kompagni kan vi stå for at planlægge og udforme samt at passe og vedligeholde efterfølgende. Vi har mange års erfaring inden for faget, hvilket gør os kompetente til at varetage et hav af forskellige opgaver.

Overvejer du at anlægge stier på dit gårdanlæg, har vi et bredt udvalg af sten, fliser og grus – samt en erfaren gartner til at klare opgaven. Vi kan naturligvis også holde stierne rene samt fjerne blade, sne og affald i løbet af året afhængigt af dine ønsker og behov.

Vi udfører også brolægning lige efter din stil. Her kan vi tilbyde mange forskellige slags sten – fliser, granit, pigsten med mere. Er du selv løbet tør for idéer og inspiration, kommer vi gerne med nye input til, hvordan opgaven med etablering af et nyt gårdanlæg løses bedst muligt. Vi kan rådgive professionelt i forbindelse med mange forskellige opgaver. 

Få garanteret kvalitet hos din gartner

Som alsidig gartner holder vi af at løse forskellige udfordringer hos diverse virksomheder. Vi hjælper dagligt kunder med gårdanlæg, og vi møder udelukkende tilfredse og glade kunder på vores vej.

Her leverer vi professionelle løsninger til en fordelagtig pris.

Hvad koster en gartner?

Det er svært at give en nøjagtig pris på, hvad en gartner koster, da det afhænger af de opgaver, som vi skal løse for dig. Her spiller opgavens type samt omfang en stor rolle i forhold til den samlede pris. Når du samarbejder med os, kan du dog forvente konkurrencedygtige priser hver gang, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig.

Vi går meget op i at overholde alle vores aftaler samt at imødekomme kundens individuelle behov. Det betyder, at vi blandt andet står klar til at lave en fast serviceaftale lige efter dine ønsker, men at vi også gør vores bedste for at realisere din drømme, uanset om der kun er tale om en enkelt opgave.

Da vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, er du omfattet af branchens garantiordning. Du kan derfor med andre ord trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. 

Ring til os allerede i dag

Vil du vide mere om, hvordan en gartner kan hjælpe din virksomhed med anlægning af et gårdanlæg? Så kommer vi gerne på et uforpligtende besøg for at se på muligheder og opgaven. Vi giver dig altid en så billig pris som muligt, selvom vi leverer service af høj kvalitet.

Du kan kontakte os på telefon 35 36 89 89, eller du kan bruge kontaktsiden. Du kan også skrive til os på lk@detgroennekompagni.dk, så vender vi tilbage med et godt tilbud og flere oplysninger hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det Grønne Kompagni

CVR:​ 12306806

Strømsvej 16, Sengeløse | 2630 Taastrup​

Telefon: 35 36 89 89 | Mobil: 40 50 89 89

E-mail: lk@detgroennekompagni.dk

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Google

Vi er medlem af